sobota 5. října 2013

dvp cesta jako cil. Buntosak!!!!

Ano vidim to presne tak.....
i kdyz dvp konci barak 18 zustava a treba pracovat na jeho koncepcy.a jedna z nich je uplne jasna zretelna a pruhledna.
cesta je cil.
barak 18 je opravenej a funkcnej k bydleni, to ce se ctelo dokazat od zacatku se dokazalo a je to tu. je to zakladna!!!! zakladna se vsim vsudy, na kterou se muzu vratit ci bydlet na ni.muzu delat na ni kurzy muzu si tam pozvat hosty ci pronajat.Uvazuji li ale nad svym budoucim zivotem, neni treba abych videl muj cil v baraku cislo 18. Je to je barak a je to zakladna ze ktere muzu vyrazet delat jine veci, cestovat, prividelavat si ve meste a bude to pro mne vzdy zakladna klidu pokje a miru.
Neni treba premyslet nad jejicm cilem, nad jejim zmyslem v sirsim hnuti, je to jen barak a ja mam konecne kde bydlet a zit.
co tam budu nebo nebudu zit, jak to budu delat je uz jen na mne. ma li bejt slobodnej prostor o rozvoji osobnosti tak prave tendle prostor to ma bejt.
clovek musi rust duchovne aby byl spokojenej a aby si naplnil zakladne duchovne potreby, nema vyznam se zdrzovat nekde kde ten rust neni a kde je to spise naopak. A ja potrebuji po letech spanku  rust, a se mnou bude rust i ten barak se zahradou a hlavne uz se nebudu vymlouvat na to ze mi nekdo nici zvivot, zahradku etc. je to velkej krok a zaslouzi si opet vysvetit barak, asi to udelam obradne a mozna ze i prejmenuji barak na neco zvlastneho a napriklad buntosak a buntosak je bohousuv barak.
No jo ach ten buntosak co ho vse este ceka.

Žádné komentáře:

Okomentovat